En workshop med tre fantastiske kvinder

Søndag kl. 12 - 14.30

Mød tre fantastiske kvinder d. 22. april på sund-forskning fagmesse 2018

På en guidet tur gennem kroppens og sindets univers
træning for krop og sjæl

Gratis! kom kl.10 for at sikre dig en plads!

Billetten får du ved indgangen til messen fra kl.10.


Kun plads til 70 personer, og det er først til mølle, så kom, når vi åbner kl.10 for at sikre dig en billet! De udleveres først på selve dagen. Workshoppen begynder kl.12 præcis og slutter ca. 14.30

Hvis vejret er godt, og det ellers er muligt for DOCKEN vil workshoppen foregå på stranden.


Medbring vanddunk, yogamåtte og løsthængende tøj. (yogamåtte kan muligvis købes i en af vores stande)
Sørg for at have spist inden, og ikke for tungt…

De tre trænere arbejder sammen på workshoppen. Først får de hver især femten minutter til at fortælle om deres træningsform, dernæst får du en helt unik oplevelse, hvor der er afsat en halv time til hver træningsform, hvor de guider dig gennem de letteste eller bedste af øvelserne. Vi begynder med Anna og den skarpe træning, fortsætter med Tine i Qigongens verden og spænder af med Yvonne.

Der er ikke mulighed for at stille spørgsmål undervejs, men du kan møde dem alle eller deres assistenter på bordstanden i den store messehall.

En veldrejet krop med udgangspunkt i et sundt nervesystem
Anna Bogdanova er personlig træner, coach, underviser og forfatter til de to bestsellere “Skyhøj forbrænding” og “Veldrejet” og kvinden bag onlineprogrammet “Balder uden buler” og “21 dage til sprød(ere) silhuet”. Anna har en hjernebaseret tilgang til forandringsprocesser og kropstransformation. Hun hjælper kvinder til en stærk, stressfri og mere veldrejet krop og et afslappet og naturligt forhold til mad og træning. Anna er bl.a. uddannet ernæringscoach med speciale i sports- og træningsernæring, certificeret hos Precision Nutrition og som bevægelsesspecialist hos Z-Health Performance, som er en længerevarende uddannelse inden for anvendt neurologi og smertefri bevægelse.
www.annabogdanova.dk

Ældgammel visdom møder ny forskning
Tine Bihlet har skabt Nordic Zen Academy med visionen om at sætte fokus på den gamle kinesiske træningsform, Qi Gong i norden. Qi Gong er kombinationen af et dybt og roligt åndedræt koblet med afspændende bevægelser, der afstresser muskler, organer og hele nervesystemet, hvilket skaber indre ro og mindre tankemylder. At miste overblikket og føle at hverdagen er fortravlet er velkendt fænomen. Med Qi Gong bliver man stille indeni, så kan man bedre se og høre klart og bliver bedre til at tage beslutninger. Tine mener, at der er et stort potentiale i at bygge bro mellem den konventionelle medicin og den alternative verden.

Læs om Tine Bihlet på www.nordiczen.dk

Yin Yoga er en anden måde at træne kroppen på
Yvonne Hansen guider dig gennem denne blide men meget virksomme yogaform, et intelligent supplement til muskel- og styrketræning, fordi Yin Yoga er træning af bindevævet. Der er tale om siddende og liggende yoga stillinger, hvor du strækker og presser bindevævet. Du er muskulær passiv i det område du arbejder med og du holder strækket i 3-5 min – endda helt op til 10 min – så ledbånd, sener og det øvrige bindevæv, der udgør kroppens lim, stimuleres til at blive stærkere, væskefyldt og mere fleksibelt.
Yvonne Hansen er forfatter af de to eneste bøger på dansk: YIN YOGA – stræk dig til velvære” Vol. 1 og Vol. 2.

Læs meget mere om Yvonne Hansen på www.yvonnehansen.com

Spørgsmål?

Skriv til: billet@sund-forskning-fagmesse.dk