Mere om udstillerne
Ikke alle har fortalt om oplevelserne på deres stand endnu. Kig forbi i marts og se de fleste.

Firmaer M - Å

Op på me mover, også selvom du er skadet!

Kom og prøv en tur på en me mover! Skabt af en svensk arkitekt og nu kendt i mange lande som det ultimative træningsudstyr, fordi du ikke kun får trænet balance og alle kroppens muskler, du får også trænet smilemuskler, når du drøner rundt i naturen. 
Prøv lige at gå på youtube.com, og skriv "me mover" så ved du, hvad du skal drøne afsted på udenfor DOCKEN.

Eller tag en tur lige ind på den vildt inspirerende film på me-mover.com

Her er hvad du kan opleve på Medic Wiotech´s stand

På messen vil Medic Wiotech dele prøver ud på magnesiumolie og Ice power (begrænset antal), den nye Ester C brus og magnesiumolie i Gel. Du kan også få målt dit blodtryk med den sidste nye generation af blodtryksmålere.

Så smut forbi Medic Wiotech´s stand til en spændende snak om deres produkter.

 

Du kan læse mere på: www.medicwiotech.dk

Her er hvad du kan høre mere om hos Novasel EU

Kom og hør mere fordelene ved fiskeolie, hudpleje med Tea Tree Oil og en aktiv livsstil med Perskindol Active gel til ømme muskler og led. Hør om fiskeolie i flere varianter, fremstillet af sardiner og ansjoser til hele familien samt gravide og ammende. Hør også om muslingeolie sprængfyldt af gavnlige omega-3 fedtsyrer.

 

På messen tilbydes gratis smagsprøver og en konkurrence, hvor der trækkes lod blandt de rigtige besvarelser.

Gevinsten har en værdi af 1599kr

 

Du kan læse mere på: www.novasel.dk

Lidt om Nuzest og hvad de kan tilbyde dig på deres stand
Nuzest har to hovedprodukter; Clean Lean Protein og Good Green Stuff.
Clean Lean Protein er lavet på ærteproteinpulver og det fås i forskellige velsmagende varianter. Produktet har et højt proteinindhold (komplet protein), det er basisk men, effektivt som valleprotein. Det er 98% fordøjeligt, mildt ved tarmen og med minimalt indhold af fedt og kulhydrater. Det giver en god mæthedsfølelse og er egnet til veganere og vegetarer. Det er frit for allergener, pesticider, GMO, FODMAPs og kunstige tilsætningsstoffer. Derudover er det bæredygtigt og miljøvenligt
Good Green Stuff er en greens bestående af mere end 75 forskellige ingredienser. Det er ernæring på højt plan og indeholder fx plantestoffer, urteekstrakter, food-form vitaminer inkl. b12, mineraler, probiotika, fibre, enzymer, antioxidanter og coQ10.

 

På messen vil Nuzest uddele gratis smagsprøver til alle. Så kig forbi deres stand, smag på en smoothie eller en shake og hør mere om deres produkter.

 

Du kan læse mere på: www.nuzest.dk

Skolen for Refleksterapi tager sig kærligt af din krop gennem ansigtet

Kom hen på standen og mærk hvordan skolens dygtige behandlere udi reflekszoneterapi i ansigtet kan gøre en forskel ikke kun lokalt men for hele kroppen. Systemet er udviklet af en dansker i Spanien, er internationalt anerkendt og kan nu læres her i Danmark. 
Zoneterapi i ansigtet for hele kroppen

Du kan læse mere på: www. skolenforrefleksterapi.dk

Tag forbi Lone fra THODEL og mærk forskellen

Lone er Totum terapeut og arbejder derfor med en behandlingsmetoder, der oprindeligt stammer fra den traditionelle kinesiske medicin, japansk shiatsu massage, zoneterapi, kinesiologi og sportsmassage. Metoderne der anvendes, handler om de fysiske symptomer, men allermest om det psykiske udtryk hos klienten det stærke sammenspil mellem psyken og kroppen. 

Du kan læse mere på www.thodel-kropsterapi.dk

Vitae Sana med islandsk fiskeolie og tran

Islandsk fiskeolie og islandsk tran både flydende og i kapselform møder dig på standen. Det er islandsk kvalitetsolier, når den er allerbedst, og der er tryllet med frugtsmage i tranen, så også børn kan lide dem. Naturlig tran med naturligt indhold af A, D og E samt Omega-3 i lange baner.

Læs mere på www.bornholms.dk

Kom og hør Susanne Grange fortælle om yogaterapi på sin stand

Med yogaterapi kan du forebygge og få større velvære. På standen kan du også få en smagsprøve på, hvad yogaterapi er. Yogaterapi er en effektiv behandlingsform med dig i centrum og øvelserne er tilpasset til den enkeltes behov. Yogaterapi kan bruges ved skader, genoptræning, sundhedsgener, sygdom m m.

Har du ondt i nakken eller hovedet? Har du gener i lænden? Lider du af dårlig søvn eller fordøjelse? Har du lyst til bedre kropsholdning?

Kom forbi og få en snak eller en individuel seance på ca. 15 min. Den koster 50 kr.

På messen tilbydes desuden 10% rabat på en yogaterapi seance.

 

Læs mere på: https://susannebanggrange.webnode.dk

Eller følg Susannes outreach arbejde på: http://wellbeingforallnow.eu