Hør Kenn Lun fortælle om lægeurternes indholdsstoffer, synergi, kompleksitet og hvordan de kan gavne os, store sal lørdag kl 11-11.50

Foredraget giver en bedre forståelse af den subtile og effektive indflydelse, som urter kan have på mennesket. Der tages udgangspunkt i naturens afstemte balance, urternes indholdsstoffer og deres vigtige rolle når mennesker anvender urter til at fremme deres sundhed. Der ses der nærmere på Natur-Drogeriets Phyto-serie og urtesammensætningen i den velkendte og prisbelønnede Urte-pensil.

 

Ken Lunn har en MSc i Herbal Medicine fra Wales University, mere 30 års erfaring med urter og 15 års specialisering i plantekemi og plantefarmakologi. Ken arbejder hos Natur-Drogeriet med sikkerhedsvurderinger, undervisning og produktudvikling 

Hør Johannes M. Beyersdorff fortælle om Pekanas Homøopatiske-Spagyriske lægemidler for Apo Pharm lørdag kl. 13-13.50:

 

Johannes M. Beyersdorff er heilpraktiker (tysk naturopatisk læge) med egen praksis for naturopatisk medicin i München.  

Johannes M. Beyersdorff afholder også forelæsninger i Europa og Nordamerika for studerende, og avancerede naturopatiske læger om brugen af Pekana produktlinjen, som hans far udviklede for 35 år siden. 

Kom og hør om jernmangel, forebyggelse og behandling lørdag kl. 14.00 - 14.50

De fleste af os har hørt om jerns betydning for vores helbred. Vil du vide mere emnet og blive opdateret på den seneste forskning på området - har du netop mulighed for det.

 

Nils Milman er speciallæge i intern medicin, lungemedicin og allergiske sygdomme. I mere end 40 år har han forsket i jernstofskiftet og været ansvarlig for mere end 30 kliniske forsøg om jernstofskifte og behandling af jernmangel. Nils Milman har udgivet 300 artikler om emnet i danske og internationale medicinske tidsskrifter samt hjulpet den amerikanske sundhedsstyrelse, NIH med at gentænke de amerikanske retningslinjer for tilskud af jern. Nils Milman er Danmarks førende ekspert inden for jernstofskifte og behandling af jernmangel.

Veganske kosttilskud hitter! - Lørdag kl. 15 - 15.50 i lille sal

Vegansk og vegetarisk livsstil har fået et større og større tag i danskerne over de sidste år. Det kan ses på både interessen, salget, debatter og fora på eks. Facebook, og nu også efterhånden på markedet for kosttilskud. Biosym er glade for at have været med på denne trend fra starten, og vil i foredraget præsentere forskellige veganske og vegetariske produkter.

Kom og hør mere om produkter som: Veg D3, Veg B12, Veg Omega-3, Omni-B Active, og klassikeren OmniVegan

Kenn Sejberg Øhlenschlæger har over de sidste 25 år holdt adskillige foredrag om mange emner inden for sundhed og helse. Han har en baggrund som heilpraktiker, med både egen heilpraktikerskole og undervisning for mange helseuddannelser i ind og udland i gennem 2 årtier. 

Alt, hvad du bør vide om colostrum søndag kl.13 - 13.50

På danske og kinesiske hospitaler gennemføres pt kliniske forsøg med colostrum som den første ernæring til for-tidligt-fødte spædbørn. Det er håbet, at colostrum kan modne spædbørnenes tarm og reducere forekomsten af NEC. Der forskes også i colostrum til kemopatienter med fokus på reduktion af kemoens toksiske bivirkninger på tarmen. 
Du får nyeste viden om colostrum i hele værdikæden fra ko til kosttilskud. 

Tina Ahmt er mejeriingeniør og Head of Clinical Nutrition hos Biodane Pharma A/S. 
Tina har haft ansvaret for at lancere virksomhedens to produktlinjer: ColoDan colostrum og SylliFlor loppefrøskaller på apoteker og i helsekostbutikker. 

Mød forskeren Lars Lindmark lørdag kl. 13 - 13.50, til et foredrag om nogle af verdens bedste urter mod inflammationer i bevægeapparatet.

De fleste har i dag hørt om gurkemeje og ingefær til gigt, smerter i led og andre fortrædeligheder, men de færreste har gjort sig klart, at der rent faktisk er stor forskel på mængden af de aktive stoffer, om hvordan de behandles bedst muligt, og hvad der er af forskning på området. 

Lars Lindmark er en af Skandinaviens førende indenfor sit felt. Med en kandidatgrad i biokemi, biologi og ernæring fra Stokholms Universitet og Karolinska Instituttet og som læge fra Universitetet i Gøteborg, byder sund-forskning Lars velkommen til 50 minutter i urternes verden. 
Bliv klogere på forskningen bag Zincuflex. 

Mød Lene Hansson søndag kl. 12- 12.50, når hun sammen med os vil fejre 30 års jubilæum.

Kostvejleder og forfatter Lene Hansson har 30 års jubilæum. Hun startede sit første firma i 1988 og har siden udgivet 38 bøger om kost og sund livsstil. Et af hendes kostprincipper, syre/base balancen, arbejder hun stadig med i sin kostvejledning, og det har hjulpet tusindvis af mennesker gennem årene.

Hør Lenes foredrag og bliv opdateret på de seneste forskningsresultater fra bl.a. Saeure-basen-forum.de, der er en tysk hjemmeside, som følger den videnskabelige tilgang til syre/base balancens mange fordele og resultater for krop, fordøjelse, sind og sundhed.”

Mød Marianne Fjordgaard lørdag kl.11 -11.50, når ernæringsterapeuten tager os med udi leaky gut!

Foredrag om "Leaky gut og og reparation af utætte tarme" med DET ernæringsterapeut Marianne Fjordgård www.sund-kost.dk, som er en af eksperterne indenfor mælkesyrebakterier.


Kom og hør om tarmens barrierer funktioner og hvilke nutrienter der er vigtige for sunde og hele tarme. 
Hvad er leaky gut, hvad giver leaky gut og hvordan repareres skaderne? 

Hvordan hænger leaky gut sammen med allergiske sygdomme fx astma, høfeber og eksem og autoimmune sygdomme fx leddegigt, diabetes type 1 og Hashimotos lavt stofskifte? 

Kom og hør mere om flereumættede fedstyrer og deres betydning for vores sundhed, lørdag kl. 14-14.50

I sund-forskning er vi glade for at Giulia Bacchio, som er Global Medical Manager hos Novasel vil holde et spændende og vigtigt foredrag for jer.

De seneste 15 år har vi oplevet en stigende interesse for flerumættede fedtsyrer og deres betydning for vores sundhed.

Hvad betyder mangel på flerumættede fedtsyrer fx for udviklingen af vores hjerne, vores nervebaner eller vores nerologiske udfordringer?  

Baseret på aktuelle studier og meta-analyser vil foredraget give dig et overblik over flerumættede fedtsyrer og deres betydning for vores hjerne.

Bemærk at foredraget vil foregå på engelsk og der vil være slides på engelsk og dansk.

Mød Umahro Cadogan søndag kl. 14 - 14.50

Alt det du måske ikke ved, men bør vide om inflammation.
Inflammation kan faktisk være godt!

Inflammation har været et “hot” emne indenfor sundhed, ernæring og sygdomsforståelse.
Men det er en udbredt misforståelse, at inflammation altid er et onde og at inflammation er årsagen til de fleste sygdomme og helbredsproblemer.

I virkeligheden drejer det sig om, at inflammation er velreguleret, så der kan skrues op og ned for inflammation alt efter situationen og behov.

Umahro Cadogan er kendt for sine bøger og optræder ofte i TV med sine opskrifter og sine sundhedserfaringer.

Mød Jesper Hummeluhr lørdag kl. 15 - 15.50

Baobabolie er det nye sorte indenfor hudpleje.

Kongen af Aloe Vera kommer og fortæller alt om den nye stjerne i AVIVIR-familien. 

Faktisk er baobabtræets muligheder en gammel nyhed. Først de seneste år har vi i Europa fået øjnene op for, hvordan vi kan bruge træets råvarer til hudpleje. 

Vi kender alle aloe vera og dens bredtfavnende anvendelsesmuligheder - nu har aloe vera fået en baobabolie-lillesøster, som aspirerer til samme stjernestatus som storesøster.

Hør Jesper Hummeluhr fortælle om, hvordan baobabolien er skønhedspleje på grænsen til medicin.